Om oss

Velkommen til Safetystep. Vi ser frem til å samarbeide med deg!


Safetystep er plassert i den maritime klyngen på nordvest kysten og vi er spesialisert på sklisikring og andre løsninger for økt sikkerhet innen den maritime sektoren. Våre viktigste aktiva er høy kunnskap og lang erfaring kombinert med et omfattende nettverk av samarbeidspartnere, produsenter og leverandører som sammen gjør at vi kan tilby optimale løsninger for hvert enkelt prosjekt.


Selv om aktiviteten vår hovedsakelig er innen den maritime sektoren i Norge, tilbyr vi våre løsninger til alle industrier og kunder i Europa.

Om oss


Safetystep ble etablert av Arne Refsnes i 2016 som et salgs og konsulent firma basert på kunnskap og lang erfaring med kompositt materialer, og spesielt innen pultrusion teknologien og produksjonen av fiberarmerte kompositt profiler. På grunn av vår plassering og de ideelle egenskapene til glassfiber, spesialiserte vi oss etterhvert på løsninger til maritim sektor.


Safetystep handler ikke bare om en sklisikker overflate, men også om det som er både under og over, om korrosjonsbestandighet, elektrisk isolasjon og mye mere. Takket være vårt omfattende nettverk av spesialister kan vi tilby varige løsninger i kvaliteter og materialer som egner seg godt i et maritimt miljø. Vi kan også tilby nærliggende tjenester, omfattende og profesjonell rådgivning, og med kunnskap kombinert med erfaring kan vi bidra til et tryggere miljø enten det er på arbeidsplassen eller på andre områder.

we can contribute to a safer environment in the workplace

Safetystep TeamMøt et dedikert og kunnskapsrikt team som alltid er klar for nye utfordringer.

Arne S Refsnes

Holder / Sales


+47 400 48 250

arne@safetystep.no